Vuokra-aika

Tavarat voi tuoda aloituspäivänä heti avattuamme ja päättymispäivänä pöytä tulisi tyhjentää n. tuntia ennen sulkemista. Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on lyhimmillään 7 päivää. Kiinniolopäiviä, esim. juhlapyhiä, ei lasketa vuokra-aikaan.
Vuokra maksetaan aloituspäivänä.


Hinnoittelu

Hinnoittele jokainen tuote erikseen. Sivuiltamme voi tulostaa hintalappuja, joihin laitetaan henkilökohtainen pöytänumero, kuvaus tuotteesta sekä tuotteen hinta. Hintalapussa on myös ilmoitettava jos tuote on viallinen, muutoin olemme palautusvelvollisia. Tee uusi hintalappu kun muutat hintaa, emme voi myydä tuotetta jos hinta on muutettu suttaamalla vanha hinta.


Vastuu tavaroiden katoamisesta

Hietsumarket ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vaurioituneita tuotteita. Arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot yms.) voi tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin. CD- ja DVD-levyistä voi tuoda sisällön kassalle. Suosittelemme kierrosta kirppiksellä ainakin viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin.


Myyntipaikka

Kaikkien tuotteidesi on mahduttava omalle myyntipaikallesi. Käytäviä ei saa tukkia. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Kaikkien tavaroiden on oltava siistejä ja puhtaita. Myyntipaikkaa kannattaa käydä järjestelemässä jakson aikana, sillä siisti ja sopivasti täytetty myyntipaikka houkuttelee asiakkaita ostamaan! K-18 tuotteiden myynti vain kirpputorin omistajan luvalla. Jos olette luvan saaneet, sijoittakaa K-18 tuotteet siten, että ne eivät ole lasten näkyvillä.


Tilitys

Kun tulet tyhjentämään pöytääsi, ilmoita siitä kassalla. Varaudu myös näyttämään kuitti pöytävuokrasta ja henkilöllisyyspaperit. Tilitys maksetaan joko vuokra-ajan päätyttyä tai halutessasi vaikka joka päivä.

Jos vuokran maksu viivästyy enintään 4 viikkoa, Hietsumarket pidättää oikeuden tyhjentää myyntipaikan, josta perimme 15€ ja tavarat hävitämme parhaaksi katsomallamme tavalla.