Siirry suoraan sisältöön

Kellarikirppis on tärkeä monelle ihmiselle

Tee löytöjä kellarikirppikseltä

Kellarikirppis on erittäin hyödyllinen paikka monelle ihmiselle. Sinne voi viedä esineitä ja vaatteita, jotka ovat itselle tarpeettomia. Toisen roska voi niin sanotusti olla toiselle ihmiselle todellinen aarre, mitä on pitkään etsinyt kaikkialta, mutta ei ole millään löytänyt mistään. Kirpputoreilta voi esimerkiksi löytää muumimukin, mitä on pitkään etsinyt kokoelmiinsa. Sitä ei ole millään löytänyt, koska sen valmistaminen on lopetettu.

Kellarikirppis on hyödyllinen paikka hylätyille tavaroille

Tosi monella on jossakin vaiheessa mielessään oman kotinsa siivoaminen. Aika monesti tarpeettomat tavarat, mitä ei pidetä esillä minään vuodenaikana lentää tuolloin roskakoriin. Paljon hyödyllisempää olisi, jos tavarat vietäisiin kirpputorille. Silloin tavara voi päätyä henkilölle, joka ihan oikeasti tarvitsee sitä ja pitää kovasti. Ei ole mitään järkeä heittää ehjiä tavaroita roskakoriin.

Itsepalvelukirppis on nykypäivän yleisin kirpputoritoimintamuoto. Siinä pitää varata pöytä omille tavaroille ja vaatteille, mihin voi sitten järjestellä niitä tavaroita, joita on kotona kerännyt siivouksen aikana syrjään ja meinannut heittää roska-astiaan. Tuotteet pitää hinnoitella kotona ennen kirpputorille tuontia. Kirpputorilta saa valmiita hintalappupohjia, mihin hinnat voi kirjoittaa käsin.

Toisen roska on toisen aarre

Ryhdy sinäkin kirpputorin käyttäjäksi. Tutki mitä kirpputoreja lähialueeltasi löytyy ja lähde kierrokselle. Voit tehdä upeita löytöjä, vaikka et olisi etukäteen edes miettinyt, mitä sinulta puuttuu. Voit myös itse pistää tavaroitasi myyntiin kohtuullisilla hinnoilla ja antaa paljon iloa muille tavaroistasi sekä vaatteistasi, joita et enää tarvitse.