Siirry suoraan sisältöön

Metka kirpputori tarjoaa löytöjä

vinyylilevyjä kirpputorilla

Metka kirpputori sijaitsee Hämeentien varrella Helsingissä, joten siellä voi käydä vaikkapa Kalliossa käynnin ohella. Kirpputorilta voi tehdä todellisia löytöjä, sillä helsinkiläiset tunnetusti haluavat laittaa tavaraa kiertämään. Laadukkaiden ja edullisten vaatteiden lisäksi kirpparilta voit löytää musiikkilevyjä, elokuvia ja sisustukseen liittyviä esineitä. Edulliset hinnat houkuttelevat ihmisiä käymään Metka kirpputorilla pidemmänkin matkan takaa, sillä mahdollisuudet hyviin löytöihin houkuttelevat.

Metka kirpputori edistää vastuullista kulutusta

Jos haluat alentaa hiilijalanjälkeä ja kulutusta, kirpputorit ovat hyvä vaihtoehto uusien esineiden ja vaatteiden hankintaan. Koska lähes kaikki myytävät tavarat ovat käytettyjä, se tarkoittaa sitä, että niiden ostaminen säästää luontoa pitkässä juoksussa. Näin ollen esimerkiksi uutta vaatetta ei tarvitse valmistaa erikseen juuri sinulle, vaan voit käyttää jo aikaisemmin valmistettua tuotetta.

Metka kirpputori tai jo lopetettu Hietsumarket ovat antaneet oman osansa siihen, että ihmisten tuottamat päästöt pienenisivät. Helsinkiläiset voivat pienentää kulutuksesta aiheutuvia päästöjä ostamalla käytettyjä vaatteita ja esineitä kirpputoreilta. Helsingissä ihmiset voivat yhdistää useita kirpputoreja samalle reissulle, ja kiertää monta kirpputoria saman päivän aikana julkisen liikenteen avulla. Kun kuljet julkisilla, myös luonto kiittää suuresti. Tunne sinäkin vastuusi ja suosi kirpputoreja sekä muuta vertaiskauppaa!

Tule tekemään löytöjä Metka kirpputorille

Suuri osa ihmisistä käy kirpputoreilla myös varmasti pelkästä löytämisen ilosta. Mikä sen parempi tunne kuin löytää pitkään etsimänsä tuote ja vieläpä edulliseen hintaan. Tämä on aina mahdollista Metka kirpputorilla, sillä uusia myyjiä on jonoksi asti odottamassa myyntivuoroaan. Käy siis tutustumassa valikoimaan ja tee löytöjä!