Siirry suoraan sisältöön

Kellarikirppis Porvoo

Kirppiksiä kierrellessä voi tehdä löytöjä

Kirpputoreilla käyminen on nykypäivänä trendi -ilmiö. Monet urbaanit kaupunkilaiset ovat ihastuneet vanhaan tavaraan ja nauttivat kirpputoreilla kiertelystä. Tyylitietoiset nuoret ja vanhemmatkin ostavat vintage -vaatteita kirpputoreilta ja kirppishaukat bongailevat arvotavaraa. Monesti valikoimasta saattaa löytyä harvinaisia sisustusesineitä ja arvokkaita laatumerkkejä vuosikymmenien takaa. Kirpputoreilla kiertely on myös mukavaa ajanvietettä esimerkiksi viikonloppuna. Yksi suosituimmista itsepalvelukirpputoreista Porvoossa on kellarikirppis Porvoo. Se on paikka, johon on hyvä käydä tutustumassa tarkemmin.

Kellarikirppis Porvoo tarjoaa tavaraa laidasta laitaan

Porvoon kellarikirppis on legendaarinen kirpputori Porvoossa. Nimensä mukaisesti kirpputori sijaitsee kellaritalossa. Täältä kirpputorilta teet löytöjä laidasta laitaan. Keräilit sitten harvinaisia Pokemon -kortteja tai Iittalan astioita, niin tämä on paikka, jossa kannattaa käydä. Kirpputorilla on paljon pöytiä, joten vaihtuvuutta on myös paljon. Tasaisesti vaihtuvaa valikoimaa ja uusien myyjien tuotteita kannattaa tulla katsomaan vaikka päivittäin.

Voit ostaa Porvoon kellarikirppikseltä tuotteita itsellesi, mutta myös lahjaksi. Kirppiksellä on myynnissä suosittuja lahjakortteja. Lahjakortti kirppikselle on ekologinen kulutusteko. Se on mitä parhain tapa tukea kestävää kulutusta ja kierrätystä. Ympäristön kuormittumisen tiedostavat ihmiset suosivat second hand ostamista. Joten mikä voisikaan olla ympäristöystävällisempi joulu- tai muu lahja kuin lahjakortti kirppikselle?

Porvoon kellarikirppis odottaa sinua

Paitsi ostamaan tuotteita, sinun kannattaa myös laittaa vanhat tavarasi myyntiin. Kellarikirppis Porvoo tarjoaa myyntipöytiä edulliseen hintaan. Mitä pidemmälle pöydän varaat, niin sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Kirpputori toimii itsepalvelu periaatteella eli sinun ei tarvitse itse myydä tuotteita. Tuotteesi hoitavat myynnin puolestasi. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteiden esille panoon kannattaa todella panostaa. Myös hinnat kannattaa miettiä tarkasti.

Kellarikirppis Porvoo on toiminut pitkään ja omaa jo legendaarisen maineen laadukkaana kirpputorina, jossa voit tehdä todellisia löytöjä. Tämä kirpputori kuuluu niihin vanhanajan kirppareihin, joissa on rintarinnan erilaisia tuotteita. Kannattaa kiertää koko kirppari läpi tarkasti. Todennäköisesti mukaasi tarttuu jotain sellaista, jota et ollut edes hakemassa, mutta jota et voinut ohittaa.

Kirpputoreilla kiertely on viihdyttävää

Kirppareilla kiertely on myös täydellinen tapa viettää vaikka lauantain vapaapäivää. Kirpputorit tarjoavat samanlaista jännitystä kuin vedonlyönti, koskaan et tiedä milloin todellinen jättipotti tulee vastaan. Pöytien kiertelyn välissä voit istua juomaan kupin kahvia ja juttelemaan muiden ihmisten kanssa. Kirpputoreilla on aivan omanlaisensa tunnelma. Nuoret ja lapsiperheet ovat löytäneet yhä useammin vaatteet ja sisustustuotteet kirpputoreilta. Tarjolla on myös paljon vanhan ajan leluja, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään.

Arvokas kirppislöytö voi tulla vastaasi silloin, kun sitä vähiten odotat. Kirpputoreilla näkee toisinaan myynnissä olevan esimerkiksi harvinaisia ja arvokkaita muumimukeja sekä muita kuppeja ja astiastoja. Vanhat huonekalut voivat olla myös hyvinkin arvokkaita. Kannattaa kierrellä silmät auki ja katsoa, onko tavaran joukossa aarteita myynnissä.

Kellarikirppis Porvoo on aito ja alkuperäinen itsepalvelukirppis

Kellarikirppis Porvoo on alkuperäinen itsepalvelukirpputori. Kirpputorilla ei ole lainkaan omaa uutta myyntitavaraa, vaan kaikki tarjolla oleva tila on varattu myyjiä varten. Kirpputori sijaitsee kellaritilassa, jossa jokaisessa nurkassa on jotain hypisteltävää ja katseltavaa. Tarjolla on tilavia ja erikokoisia myyntipöytiä. Mikäli mietit tavaroittesi myyntiä, niin tämä legendaarinen kirpputori on suosiostaan johtuen hyvä valinta.

Kirpputorilla on hyvin tilavat myyntipöydät ja käytävillä väljyyttä liikkumiseen. Lisäksi kirpputorilta löytyy pelkästään hyllypaikkaa, rekkitilaa, tietenkin pöytätilaa ja myös vitriinipaikat erikseen. Voit valita juuri sellaisen paikan, joka miellyttää silmää ja on sopiva tavaramäärällesi.

Kellarikirppis Porvoo on täydellinen vaihtoehto myyjälle. Kirpputori tarjoaa paljon hyviä palveluita kiireiselle myyjälle. Tuotteiden hinnoittelu, siivous ja järjestely sekä hinnoittelu ja siivous yhdistelmäpaketteja on tarjolla. Paketteihin sisältyy kaikki palveluita kuten hälyttimiä, siivousta ja tietysti pankkitilillesi tilitys. Paketteja voi muokata myös yksilöllisesti juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Tämä kotoinen paikka odottaa tuotteitasi myyntiin.